Covid-19

Algemeen

Antwoord

Leuk dat je mee wilt doen aan de Obstacle Run Brabant! Schrijf je in via de website www.obstaclerunbrabant.nl en klik op de button 'tickets' boven aan de pagina. Zorg ervoor dat je alle gegevens correct invult, en het zelfde startvak kiest als je buddy('s).

Antwoord

Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om je ticket te kopen. Wees er dus snel bij want op is op!

Antwoord

Natuurlijk is dat mogelijk. Bij de gekozen run, is het mogelijk om extra tickets aan je bestelling toe te voegen.  Is je team groter dan 20 personen ? Neem dan contact op met : info@obstaclerunbrabant.nl

Antwoord

Nadat alle gegevens zijn ingevuld, ontvangt je na betaling je e-ticket via je e-mail.

Antwoord

Helaas is het niet mogelijk om de afstand te wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om je ticket over te dragen aan een andere toekomstige deelnemer.

Antwoord

Helaas is het niet mogelijk om de starttijd te wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om je ticket over te dragen aan een andere toekomstige deelnemer.

Antwoord

Natuurlijk is dit mogelijk. Het e-ticket kan worden doorgestuurd via e-mail, zodat deze door een andere deelnemer gebruikt kan worden. Let wel op, het e-ticket is uiteraard maar eenmalig geldig. Graag is de organisatie op de hoogte van het afdragen van een ticket. Hiervoor kunt u contact opnemen met : info@obstaclerunbrabant.nl

Antwoord

Aan de Family - Kids Run mogen deelnemers meedoen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar samen met hun ouder/verzorger, of alleen. De Try Out, Advanced, Extreme en Ultra Run zijn allen vanaf 14 jaar en ouder.

Antwoord

Wil jij deel uit maken van het gezellige vrijwilligers team van de Obstacle Run Brabant? Extra hulp voor op en rond de evenement dagen zijn altijd erg welkom. Ben jij diegene die net dat steuntje in de rug kan bieden, of die helpende hand kan zijn voor een van de deelnemers? Neem dan snel contact op met : info@obstaclerunbrabant.nl

Antwoord

Heb je al een ticket gekocht, dan is het helaas niet mogelijk om je ticket te annuleren. Probeer een andere toekomstige deelnemer blij te maken met het ticket.

Antwoord

Wat vervelend, gevonden voorwerpen blijven enkele dagen na het evenement op het terrein. Daarna zullen alle gevonden voorwerpen te vinden zijn bij zwembad ' De Vennen ' . Voor meer vragen : info@obstaclerunbrabant.nl

Parcours en Obstakels

Antwoord

De Obstacle Run Brabant heeft voor ieder wat wils. Kies uit : De Family / Kids Run van 4 km, de Try Out Run van 6 km, de Advanced Run van 12 km, de Extreme Run van 24 km of de Ultra Run van maar liefst 42 km.

Antwoord

Het parcours bestaat altijd uit een combinatie van hindernissen die je hardloopconditie testen, je allround fitheid, je bovenlichaam en arm- en beenkracht. Tijdens elk nieuw evenement worden er nieuwe hindernissen geintroduceerd.

Antwoord

Dat mag. Jij bent de baas over jouw parcours.

Antwoord

Nee, dit moet niet. Helaas is het dan niet mogelijk om deel te nemen aan de water obstakels. Bij de aanschaf van je ticket vragen wij om deze gegevens.

Antwoord

Voor de marathonlopers is mogelijk om eigen voeding bij de start/finish achter te laten, echter raden we dit af om daar je ' tasje te droppen ' aangezien we niet kunnen beloven dat het er nog ligt als je weer langskomt. Heb je iemand bij je die wellicht je drinken en eten kan aanreiken? Op de parcours zelf zijn drinkposten te vinden.

Antwoord

Nee. Bij Obstacle Run Brabant draait het om teamwork en saamhorigheid. Test je uithoudingsvermogen over een uitdagend en leuk parcours.

Faciliteiten

Antwoord

Het is mogelijk om vanaf 07:30 het evenementterrein te betreden.

Antwoord

Er zijn diverse omkleedfaciliteiten voor dames en heren.

Antwoord

Even opfrissen? Natuurlijk zijn er diverse douchefaciliteiten.

Antwoord

Op het evenemententerrein zijn er ' bagage - tenten ' te vinden. Voor Euro 1,- per persoon kun je tijdens je run je bagage achter laten.

Antwoord

Ja, het is mogelijk om op het evenemententerrein te pinnen.

Antwoord

Lukt het niet om met de fiets te komen? Maak dan gebruik van de aangegeven parkeerplaatsen.

Antwoord

Ja natuurlijk! Ook als je niet deelneemt ben je van harte welkom bij Obstacle Run Brabant (vrij entree). Geniet van de omgeving en moedig onze deelnemers aan. Van fanatiek geschreeuw langs de kant gaat iedereen een stukje sneller. Foto's maken mag natuurlijk ook. Echter is het niet toegestaan om de foto's te verkopen zonder schriftelijke toestemming van Obstacle Run Brabant. Ook is foto's van derden maken niet toegestaan zonder toestemming.

Antwoord

De hoofdingang van Obstacle Run Brabant kunt u vinden naast het zwembad " De Vennen ". Deken Batenburgstraat 2, 5104 CR te Dongen.

Antwoord

Tijdens je deelname kom je, afhankelijk van de afstand die je loopt, diverse drinkposten tegen. Ben je na afloop nog dorstig of heb je inmiddels trek gekregen? Of kom je iemand aanmoedigen ? In het start/finish gebied staan stands waar eten en drinken wordt verkocht.

Foto's en Video's

Antwoord

Bij Obstacle Run Brabant is het toegestaan om foto's of video's te maken. Wanneer je de foto's of video's voor andere (commerciele) doeleinden dan prive wilt gebruiken, kun je toestemming vragen bij de organisatie. Indien je veel toffe foto's of video's gemaakt hebt, kun je contact opnemen met de organisatie, zodat deze voor een groot publiek getoond kunnen worden.

Antwoord

Wij streven er naar om alle foto's en video's binnen een week na de run op de website en social media te plaatsen.

Veiligheid

Antwoord

Er wordt voorafgaand aan elk evenement een risicoanalyse gemaakt. Daarbij wordt tijdens de runs veiligheid continu actief bewaakt door een actief team van veiligheidscoordinatoren. Ook laten wij ons infomeren door diverse instanties voor o.a. de waterkwaliteit op het parcours. Desondanks brengt open water altijd risico's met zich mee. Als je klachten hebt na je run raden we je aan contact op te nemen met je huisarts.

Antwoord

Op en om het evenemententerrein zijn meerdere EHBO - posten te vinden waar je terecht kunt voor hulp bij wonden of klachten.

Antwoord

Als de weersomstandigheden daarom vragen, worden er aanpassingen aan het parcours verricht. Bij extreme weersomstandigheden is het mogelijk dat we het event moeten pauzeren of zelfs af te gelasten. Daarvan word je uiteraard op de hoogte gehouden per mail en social media. De veiligheid de deelnemers en toeschouwers is onze prioriteit.

Antwoord

Het kan zomaar gebeuren dat je het koud krijgt. Als je merkt dat je lijf niet meer opwarmt na een stuk hardlopen en je het zo koud hebt dat je heel erg rilt, meld je dan bij de organisatie zodat we je kunnen helpen. Voorkom dat je water binnenkrijgt. Gebeurt dit toch en krijg je na de run klachten, ga dan even langs de huisarts. Let op het parcours ook op je mededeelnemers en waarschuw de organisatie als je ziet dat je mededeelnemer hulp nodig heeft.