Koop tickets

Obstacle Run Brabant

Obstacle Run Brabant is een sportieve en uitdagende run door een van de mooiste natuurgebieden van Dongen. Met diverse hindernissen verdeelt over een slopend parcours, is er voor iedere leeftijd wat wils. Ga de uitdaging aan en trotseer het 4km, 6km, 12km of 18km parcours. Doordat we continu aan nieuwe hindernissen en routes werken, geven we iedere editie een geheel nieuwe belevenis aan de deelnemer. Bij Obstacle Run Brabant draait het niet om een snelle finishtijd, het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt.

Op woensdag 11 april 1996 organiseerden we ons eerste evenement voor alle leerlingen op basisscholen van Dongen. Sindsdien finishen er jaarlijks steeds meer deelnemers.

Doordat we continu aan nieuwe hindernissen en routes werken, geven we iedere editie een geheel nieuwe belevenis aan de deelnemer. Sinds 2017 is de naam Obstacle Run Brabant in het leven geroepen en richt de organisatie zich op deelnemers uit de brede regio van Dongen, maar ook daarbuiten.

Met het ieder jaar groeiende aantal deelnemers is de ambitie om in de komende jaren op alle vlakken verder te groeien als evenement. Terwijl deze ambitieuze lijn doorgetrokken wordt, richt de organisatie zich vooral op een gezellig, uitdagend en toonaangevend sportevenement in het Brabantse land.

Vrijwilligers

Obstacle Run Brabant is uitgegroeid tot wat het is door het enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers. Ook komend jaar zijn deze vrijwilligers de ruggengraat van het evenement en is de organisatie op zoek naar enthousiastelingen!

Het gaat om mensen die onderdeel willen uitmaken van het evenement op de dag zelf.

Voor in de ochtend vrijwilligerswerk bieden wij gratis deelname aan de run in de middag. Daarnaast krijgt er een gezellige tijd voor terug en je bent van harte welkom op de vrijwilligersbarbecue een maand na het evenement. Wij werken op basis van vrijwilligerscontracten zodat vrijwilliger en organisator weet waar hij/zij aan toe is.

Ben of ken jij iemand die graag onderdeel zou willen uitmaken van dit mooie evenement? Twijfel niet en meld je aan!

Meld je aan als vrijwilliger

Sponsoren

Obstacle Run Brabant wordt mede mogelijk gemaakt door:

Foresco logo
Meld je aan als sponsor